הומאופטיה ולימפומה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

13/06/2000 | 23:36 | מאת: עפרה

האם ישנו טיפול ספציפי למניעת התפתחות של מחלת לימפומה שנמצאת בשלב פסיבי (התפשטות מוגבלת ומיעוט של סימפוטמים). האם קימת התמחות לטיפול במחלה זו ?

16/06/2000 | 11:34 | מאת: עזרא מילוא

עפרה שלום! בנושאים אונקולוגיים יש להיוועץ על כל צעד ושעל ברופא המטפל. בדרך כלל הומיאופתיה עוזרת לחזק את רוחו ומערכת חיסונו של המטופל. עזרא מילוא.

16/06/2000 | 22:12 | מאת: עפרה

עזרא שלום, תודה על התיחסותך. במקרה האמור, הוחלט בשלב זה כי אין לנקוט שום פעולה אלא במידה ויופיעו סימנים אופיניים בעתיד. כל עוד המחלה בשלב "פסיבי" יחסית, אין לרפואה הקונבנציונלית מה להציע. פנייתי נועדה לברר האם קימים אמצעים הומאפטיים ואלטרנטביים אשר יכולים לסייע בחיזוק המערכת החיסונית (בסופו של דבר מדובר במקרה זה בפגיעה במערכת הליפמה שהיא חלק מהמערכת החיסונית) כדי שהיא תצליח לשמר את המצב הקיים לאורך זמן. במידה וידוע לך על אמצעים כאלו, או ידוע לך מי עוסק בזאת, אודה לך באם תפנה אותי למקורות. תודה עפרה

מנהלי פורום הומאופתיה