הזעת יתר

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

09/12/2002 | 17:01 | מאת: דנה

אבקש לדעת אם אשפר לטפל בהזעת יתר בבית השחי דרך הומופאתיה ואם כן מה עלי לעשות.... תודה

09/12/2002 | 20:34 | מאת: שלומי

שלום דנה, ניתן בהחלט לנסות ולעזור לך.... לגבי מה לעשות? להרים טלפון להומאופת ולהתחיל בטיפול. בהצלחה שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית www.homeopathy.co.il

11/12/2002 | 10:04 | מאת: דר" אילן עוזיהו -הומאופתיה

דנה שלום רב. בהומאופתיה קלאסית ישנה אפשרות לעזור בענין ההזעות יתר שלך. על מנת לפתור זאת נדרש ממך לפנות להומאופת באזור מגורייך לטפול בכדי לעזור ולפתור את הבעיה שמציקה לך. בהצלחה ד"ר אילן עוזיהו - הומאופתיה קלאסית

דנה שלום, ניתן בהחלט לטפל בבעית ההזעה בהומאופתיה קלאסית וחשוב לציין כי נחוצה מאוד בדיקה מדוקדקת של אופי הבעיה על היביטיה והשלכותיה השונים בכדי למצוא את ההתאמה התרופתי הנכונה. התשובות שיש לרפואה הקונבנציונלית אינן משביעות רצון בד"כ (ניתוח להוצאת בלוטות ההזעה למשל...) על כן אין לך מה להפסיד אם תנסי יעוץ הומאופתי. אפשר רק להרויח מזה !!!

מנהלי פורום הומאופתיה