רירית רחם

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

09/12/2002 | 12:42 | מאת: אריאלה

שלום רב, ברצוני לדעת האם להומאופתיה יש פתרון לבעיה של רירית רחם דקה, אשר מונעת כניסה להריון. אין בעיה של ביוץ, רק הרירית לא מצליחה לצמוח (כנראה בגלל רמה נמוכה של אסטרוגן). אני בת 32, בריאה, והיה לי הריון תקין לפני 6 שנים . אני גרה כרגע בחו"ל אשמח אם יש תרופה הומאופטית לבעייתי ואם תוכל לציין את שמה הלועזי. תודה רבה, ויום טוב.

09/12/2002 | 13:27 | מאת: דר" אילן עוזיהו _ הומאופתיה

אריאלה שלום רב. צר לי לאכזב אותך למיטב ידיעתי אין תרופה הומאופתית אשר יכולה לגרום לצמיחה והתעבות רירית הרחם. את צריכה לפ נות לרופא נ שים שלך שיטפל בזה. בהצלחה ד"ר אילן עוזיהו הומאופתיה קלאסית

09/12/2002 | 20:33 | מאת: שלומי

שלום אריאלה, לא יהיה מכובד ורציני לתת כאן טיפול וירטואלי, הרי אנחנו עוסקים ברפואה ולא יעלה על הדעת טיפול וירטואלי, לפחות לא מי שהומאופתיה היא דרך טיפולו, דרך זאת של טיפול וירטואלי מוכר וידוע בעולם השרלטנות אך לא מקובל ע"י מטפלים רציניים ומקצועיים. ניתן בהחלט לנסות ולעזור לך אך יש צורך לפנות למטפל באופן אישי. מאחל לך הרבה הצלחה שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית www.homeopathy.co.il

מנהלי פורום הומאופתיה