ג'ינקו בילובה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

12/06/2000 | 18:21 | מאת: עמנואלא

קראתי שהנ"ל משמש ל"השבחת הזכרון", בעקר לאנשים בגיל העמידה. אם נכון, מהי התרופה, מהן ההשפעות ומה צורת השימוש בה. תודה על המידע !

14/06/2000 | 22:18 | מאת: לילית/נטורופטית

השפעה חיובית על מערכת הדם וכלי הדם ע"י כך משפר את זרימת הדם למוח ומשפיע חיובי על הזיכרון. לקיחה: השפעה טובה כשלוקחים 120 מיליגרם ביום. אפשרויות: בטנקטורה; בקפסולות; בתוך פורמולה עם צמחים נוספים. ( לא לבעלי לחץ דם גבוה)

18/06/2000 | 19:32 | מאת: עמנואלא

שלום לך לילית ! שתי שאלות לתשובתך הנ"ל:- 1:- מהי "טנקטורה" ? 2:-אני לוקח 1 כדור "קרטיה" ליום, לדילול מע' הדם. האם זו מגבלה לשימוש ב"ג'ינקו......" ? תודה מראש על תשובתך .

05/08/2000 | 16:26 | מאת: יניב

ג'ינקו בילובה + טנקטורה מה זה ??? מה התרופה הטבעית לבעיות זיכרון לצעירים בגיל 28 + תודה .

מנהלי פורום הומאופתיה