כאב גרון

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

30/11/2002 | 14:14 | מאת: מרב

מה עושים עם כאב גרון נוראי? כאבים קשים בבליעה.כבר 4 ימים . (הכאב ממוקם בצד שמאל של השקדים/לימפות) חוץ מכדורי מציצה ותה עם דבש? תודה!

30/11/2002 | 17:22 | מאת: שלומי - הומאופתיה קלאסית

כאב גרון שבת שלום וחג שמח, כפי שעניתי לך כבר.... את יכולה לקחת ויטמין C 1000 מ"ג כדור אחד ביום על בטן מלאה, ניתן לקחת אכיניצאה, פרופוליס, אסטרגולוס ותרופת סבתא - קחי חצי בצל טרי מקולף, טבלי אותו למשך שעתיים ויותר בתוך צלוחית עם דבש, במפגש של הבצל והדבש יופיע נוזל מוזר מעט לבן, בלעי את הנוזל לאחר גרגור בגרון. אין המלצה זו פותרת אותך מלפנות לרופא או למטפל לצורך בדיקה ובכדי להתאים לך טיפול נכון ואישי. מאחל לך החלמה מהירה, ואנא יידעי אותי בהתקדמות. רפואה שלמה שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית www.homeopathy.co.il

מנהלי פורום הומאופתיה