תרופה הומאופטית לתינוק

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

27/11/2002 | 15:33 | מאת: גלית

בהמשך לשאלה של שרון מה- 25.11.02 (כתבה את השאלה עבורי)מדובר בבני והוא סובל מבעיית חרדה בזמן שינה. הוא מתעורר מהשינה בבכי מר ועצוב ולפעמים לוקח כמה דקות להרגיעו. בנוסף הוא לא יושב רגע קט אחד לבדו ומשחק, תמיד רוצה מישהו לידו וממצה את עצמו תוך דקות ספורות ורוצה חידושים. במידה ולא מספקים אותו 24 שעות הוא בוכה. ניגשנו לד"ר יורי דגלין הומאופט של מכבי והוא נתן לנו את 2 סוגי הטיפות שרשמה שרון בהודעה. טיפה אחת ביום מסוג אחד ומהסוג השני למחרת סה"כ 3 פעמים בשבוע מכל סוג של טיפות. הייעוץ היה מאד קצר - 20 דקות ונראה מאד שטחי. לכן, הייתי מבקשת את תשובתך והאם יש הצדקה לתת טיפות אלה לתינוק קטן כזה והאם אין פה נזק שיכול להיגרם? בני הוא בריא מאד וטרם היה חולה עד כה מאז שנולד(יונק למחצה). מודה לכם מאד. גלית.

27/11/2002 | 15:41 | מאת: גלית

27/11/2002 | 23:30 | מאת: שלומי - הומאופתיה קלאסית

שלום רב, אנני יכול להצדיק או לא להצדיק את הרופא המטפל, אנני מכיר את המקרה ואנני מכיר את הילד ולכן... מה שכן אוכל לומר באופן ודאי, אין מדובר בטיפול הומאופתי קלאסי מאחר והטיפול ההומאופתי הקלסי ניתן ע"י רמדי אחת בלבד ולא ע"י מספר תרופות. ודבר נוסף, התשאול ההומאופתי הקלאסי הוא יותר מעשרים דקות ויכול להיות כשעה וחצי שעתיים ואף יותר במקרים מסויימים. ההחלטה שלך היא האם להמשיך בטיפול או לא, זאת לא אוכל להחליט עבורך. באם תרצי פרטים נוספים אשמח לענות בכבוד רב, שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית www.homeopathy.co.il

28/11/2002 | 09:48 | מאת: גלית

האם אתה יכול להמליץ לי על הומאופת קלאסי מאזור חיפה-קריות? אני יכולה לנסוע קצת אבל לא רחוק מידי מפני שהתינוק שלי בוכה בנסיעות. האם אתה מהאזור? תודה גלית טל - 499665-058

מנהלי פורום הומאופתיה