הופעת פצעים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

24/11/2002 | 13:53 | מאת: רונית

שלום, אני בת 27, ולוקחת גלולות למעלה מעשר שנים. לאחרונה הפזקתי לקחת גלולות, היות ואנחנו מעונינים להיכנס להריון. עם הפסקת הגלולות הופעו על פני פצעים ופצעונים רבים. מה אפשר לעשות (בהתחשב בכך שאני מקווה בעוד מספר חודשים להיכנס להריון)? תודה!

רונית שלום, ראשית אני מאחל לך בהצלחה בתוכנית שלכם להיות הורים - אין שמחה גדולה יותר מילדים! שנית ולא פחות חשוב רצוי לדעת כי הגוף בשלב זה עובר כנראה שינויים הורמונאליים עקב הפסקת הגלולות. הגלולות אכן תכשיר נוח למין בטוח אף חשוב לדעת כי הן משבשות אצל מי יותר או פחות את המחזור ההורמונאלי הטבעי. הן מכתיבות סדר חדש בגוף ולכן מומלץ מדיי חצי שנה לפחות לעשות הפוגה בלקיחתן בכדי לאפשר לגוף לחזור להרגליו הקודמים והטבעיים. אני מציע כי תפני למטפל בתחום ההומאופתי שיבדוק איתך אילו שינויים נוספים חלו מאז הפסקת הגלולות (וישנם כאלה אין לי ספק...) ויוכל ליעץ לך טיפול שיחזיר לגוף את האיזון הדרוש לו בכדי שאת תפיקי תועלת כאמא לעתיד ומי יודע אפילו ירוויח מזה גם העובר המתעתד להתפתח. להומאופתיה נסיון רב בבעיות מהסוג שאת מעלה ואני סמוך ובטוח שתוכלי להנות מטיפול מוצלח. בברכה, ארנון

מנהלי פורום הומאופתיה