נשירת שיער ותשישות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

09/06/2000 | 15:38 | מאת: רויטל גרסלר

היי קוראים לי רויטל ואני בת 17. בחודשים האחרונים שמתי לב ששיערותי נושרות להן בקצב מפחיד. אני מתחילה לפחד שבקרוב לא ישאר לי שיער על הראש... בנוסף אני תשושה כל הזמן, אפילו אם אני אשן המון, אני עדיין עייפה ותשושה. לפעמים אפילו אין לי כוח לזוז או ללכת, ואני לא מסוגלת לעשות כלום חוץ מלשכב - מעיין תשישות כזאת, חוסר מרץ שאין לי מושג מאיפה זה בא לי, כי אני חושבת שאני יושנת מספיק וגם אוכלת מספיק... יכול להיות שיש איזו תרופה הומאופתית שתוכל לעזור לי, או טיפול מסויים? למה זה קורה לי בכלל? מקווה שתוכלו לעזור לי, רויטל.

10/06/2000 | 18:39 | מאת: שמואל

אולי יש לך תסמונת תשישות כרונית. גשי לרופא שמבין בזה.

11/06/2000 | 00:09 | מאת: מיטל

פרטים על תסמונת התשישות הכרונית תמצא באתר: http:www.cfs.co.il

מנהלי פורום הומאופתיה