שומנים בדם

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

07/06/2000 | 17:05 | מאת: דינה

שלום. בתי, בת 12,נמצאת מזה כמה שנים במעקב רופא עקב כולוסטרול גבוה(בסביבות 220).למרות דיאטה המצב רק מחמיר ובבדיקת דם האחרונה מספר הטריגלצרידים עלה ל-460 לעומת 180 מלפני שנה.קשה לי להאמין שזה ייתכן כי הרגלי האכילה שלה לא השתנו והיא אוכלת אוכל דל שומן.הייתי רוצה לדעת האם הומאופטיה מטפלת בבעיות מסוג זה ומה הטיפול המומלץ. תודה מראש.

11/06/2000 | 11:45 | מאת: עזרא מילוא

דינה שלום! ישנו טיפול טבעי והומיאופתי לבעיה .לטיפול טבעי את יכולה להוועץ בדיאטנית או בנטורופת(הרבולוג).לטיפול הומיאופתי להוועץ בהומיאופת קלאסי ולבוא לטיפול בפתיחות ובסבלנות ,כי בטיפול נכון ניתן להשיג תוצאות יפות. עזרא מילוא.

מנהלי פורום הומאופתיה