עצירות אחרי לקיחת משלשלים מרובים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

14/08/2000 | 12:01 | מאת: דנה

משך חצי השנה האחרונה השתמשתי במשלשלים (לקסעדין) כדי לווסת את משקלי ועכשיו כאשר הפסקתי את השימוש במשלשלים יש לי יציאות קשות מאוד וכואבות . מה עלי לעשות כדי להתגבר על המצב הזה ? האם יש דיאטה או תרופה מסויימת לכך ? ומדוע זה בדיוק קורה?

21/08/2000 | 11:40 | מאת: עזרא מילוא

דנה שלום! בעיות עצירות יכולות לנבוע מהרבה סיבות. אחת הסיבות פריסטלטיקה איטית של מערכת עיכול. ראשית ,טוב שהפסקת בשימוש לקסעדין. נסי מוצרים טבעיים כגון:אורטילס,שוקולס,יובסלקס. אם אלה לא יעזרו פני להומיאופת מוסמך כי יכול להיות שמדובר במצב שנגרם מבעיות אחרות שכדאי לברר אותם עם הומיאופת. עזרא.

מנהלי פורום הומאופתיה