חולשות חוזרות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

05/06/2000 | 11:18 | מאת: לימור בן קיסוס

שלום רב שמי לימור בן קיסוס בת 25 סובלת לאחרונה מחולשות שחוזרות על עצמן ללא שום סיבה מיוחדת פתאום באמצע יום אני חשה ברע תחושת החולשה מתגברת ואני לא מסוגלת לזוז. היום עשיתי בדיקות דם כלליות אני ממתינה לתשובות. אתמול היה לי לחץ עצום בחזה והרגשתי דקירות מאוד חזקות, התחושה הזו נמשכה 3 דקות ואני קצת נלחצתי. אתמול גם ביקרתי אצל אופטומטריסט וגיליתי שמס' המשקפייים שלי עלה ב- 0.5 בעין אחת ו- 0.75 בשניה. יש לי תחושה שאיך שהוא הכל קשור בכל אני מנסה לקבל תשובה מהרופא הכללי שלי אך ללא הועיל. מקווה שתוכלו לייעץ לי בהקדם האפשרי. תודה מראש לימור

05/06/2000 | 14:26 | מאת: מילוא עזרא

לימור שלום! קודם כל ,עליך לערוך את כל הבדיקות האפשריות. כמו שזה נראה לי מהאינפורמציה המועטה ששלחת,כדאי לך לבדוק כיוון של cfs. מחלת היאפים.או בשמו הלועזי CHRONIC FATIGUE SYNDROME. אם ברצונך יותר אינפורמציה ואו לנסות טיפול הומיאופתי,פני ל:drugstore.co.il,ובקשי את ההומיאופת. עזרא מילוא(רוקח הומיאופת מוסמך).

מנהלי פורום הומאופתיה