תאריך תפוגה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

31/05/2000 | 02:29 | מאת: ליאת

קיבלתי מרופאה הומאופטית תרופות הומאופטיות בצורת כדורים לבנים קטנים למציצה. עכשיו, לקחתי אותן מבית-המרקחת, ועדיין לא התחלתי להשתמש בהן - אפילו לא פתחתי את הבקבוקונים. שאלתי היא: מכיוון שעברו יותר משלושה חודשים, ואין תאריך תפוגה עליהם - האם אני יכולה להשתמש בתרופות? ושנית - האם חשוב להקפיד על תזונה מסודרת (שעות קבועות) כשנוטלים תרופות הומאופטיות?

31/05/2000 | 15:33 | מאת: מילוא עזרא

ליאת שלום! את יכולה לקחת את התרופה ללא כל חשש. יש להקפיד על הדברים הבאים: 1.לא לגעת בגלובולים(הכדורים הקטנים)בידיים. 2.חצי שעה לפני נטילת התרופה וחצי שעה אחרי הנטילה לא לאכול ולא לשתות דבר. 3.יש להמנע מ:קפאין לסוגיו(קולה,קפה,ממריצים וכו'),שוקולד,מנטה,שמנים ארומטיים וריחות חזקים. עזרא מילוא(רוקח והומיאופת מוסמך).

מנהלי פורום הומאופתיה