אצטיל-ל-קרניטין 250 מ"ג

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

30/05/2000 | 21:11 | מאת: לבנה

בחוברת מוצרים של "סולגאר" קראתי אודות התוסף הנ"ל. לטענתם התוצר הינו רכיב חיוני לייצור אנרגיה במוח, חיזוק שריר הלב והפחתת כולסטרול. כמו כן הוא משמש לשיפור הזכרון וכד'. היכן אוכל לקבל עוד מידע אודות התוסף הנ"ל, ואילו תוספי מזון טובים לשיפור הזכרון בקרב אנשים בריאים. האם יכולות להיות לתוסף הנ"ל תופעות לוואי כל שהן והאם כל אחד יכול לקחת אותו? האם מומלץ מגיל מסוים? אודה לכם על תשובתכם.

16/06/2000 | 11:38 | מאת: עזרא מילוא

לבנה שלום! הנושא אינו קשור להומיאופתיה,עם זאת את יכולה לקבל אינפורמציה נוספת ומקצועית מרוקחים.הכנסי לאתר drugstore.co.il ותקבלי אינפורמציה מדויקת. עזרא מילוא.

מנהלי פורום הומאופתיה