סכיזופרניה פשוטה והרמדי תוייה מערבית

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

25/03/2024 | 20:08 | מאת: כאן

שלום עירית, יש לי סכיזופרניה פשוטה, (הפרעת אישיות סכיזוטיפלית), המון שנים, כיום אני בן 33, אני היתי לוקח את הרמדי תוייה 12C בגלובולים, בעקבות מצב כלכלי קשה, נאלצתי להפסיק את פגישות המעקב עם ההומאופט המטפל שלי, וכיום אני רוצה לחזור ולחדש טיפול בתוייה, אבל כבר כיום איני זוכר כמה גלובולים לקחת, וכמה פעמים ביום, והאם כל יום, ההומאופט המטפל שלי שנתן לי את התוייה, לא מוכן במילים עדינות להמשיך לטפל בי תמורת סכום סימלי שאני כן יכול לעמוד בו ולשלם לו, ולצערי נאלצתי להישאר ללא טיפול הומאופתי, אז רציתי לשאול אם את יכולה לכתוב לי איך לקחת את התוייה המערבית?

קשה לי לדעת מה אתה עובר ומה הקשר שלך עם ההומאופת. בד״כ הרמדי יכולה להילקח בתדירות של פעם ביום 3 גלובולים בכל פעם. מקוה שזה עוזר. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה