טיפול הומואופתי בעצירות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

25/12/2023 | 07:14 | מאת: בחורה צעירה

שלום, בעקבות סטר שחוויתי יצאו לי טחורים הלכתי לרופאים שנתנו לי תרופות לבטן ומרככי צואה כדי לטפל בטחורים ונוצרה לי בעיה של עצירות שאיתה אני מתמודדת כבר 3 חודשים , פניתי לטיפול הומואופתי וקיבלתי kali phos, Nat mur, calc flour , kali mur D6 50 cc וכל זה אני צריכה לקחת 4 פעמים ביום, העניין שהייתה לי יציאה כל יום היא פשוט לא הייתה גדולה ומלאה כמו שאני רגילה ומלווה בתחושת התרוקנות לא מלאה, ביומיים האחרונים אחרי השימוש ברמדי אני חווה החמרה, צואה דקה מאוד אתמול והיום לא מצליחה לעשות יציאה בכלל. האם יכולה להיות החמרה בתחילת טיפול הומואופתי ולאחריה ריפוי? האם זה הגיוני?

בבקשה תתייעצי עם ההומאופת שמטפל בך. אין אפשרות לתת תשובה אחראית במסגרת כזאת. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה