חרדות ופחדים שהתגברו

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

03/12/2023 | 00:31 | מאת: אדל

שלום, אני מטופלת מס' חודשים בטיפול הומאופטי. ניתנה לי רמדי שהמנה השניה שלה שיפרה מאוד את מצב החרדות, אבל לאחר מכן כבר לא היתה השפעה והרמדי הוחלפה בהתאם למצב. לא היה שיפור משמעותי והמשכתי לסבול מהתקפי חרדה ותחושת חרדה תמידית. הומלץ לי לקחת Aconite200c בבקבוק מים להמיס 3 גלובלים, לגימה כל רגע שעה, חצי שעה, שעה עד סיום התקף החרדה. זה עזר לי מאוד להרגע והונחתי לא להפריז בשימוש, אבל היו ימים שהזדקקתי יותר. מאז המלחמה המצב הנפשי החמיר מאוד ואני מרגישה שאיבדתי הכל וחזרתי למצב הרבה יותר גרוע מנקודת ההתחלה.. אני לא ישנה, לא אוכלת, בקושי מתפקדת ופשוט אחוזת אימה ורועדת מפחד פיזי של ממש! הומלץ לי להשתמש ב Aconite1M באותה שיטה של הבקבוק מים, אבל כמנה חד פעמית בלי קשר להתקף חרדה. לקחתי פעמיים והיה שיפור ביום יומיים שאחרי. אבל אני עדיין באותו מצב חמור ולא יודעת מתי המלחמה תסתיים ואוכל לשקם את עצמי. אני ממש סובלת כל יום וכל רגע ורגע. האם המצב חמור כל כך שהומאופתיה לא יכולה לעזור לי?

הומאופתיה יכולה לעזור ועובדה שכבר עזרה לך בעבר. כרגע המצב באמת קטסטרופלי וקשה לייצוב. תמשיכי להיות בקשר עם המטפל/ת שלך ואני בטוחה שתצליחו להגיע לשקט נפשי. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה