בחירת רמדי באופן עצמאי לפי הרגשה, ללא ליווי של הומאופט מקצועי

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

17/11/2023 | 03:35 | מאת: אביב

היי, אני בן 33, בעל רקע כללי בהומאופתיה, יש לי כמה ספרים בנושא בעברית, (יש לי למשל את הספר הומאופתיה לנשמה), אני מעוניין ליטול טיפול הומאופתי באופן עצמאי, כלומר ללא ליווי של הומאופט מקצועי, ואני לא מעוניין עכשיו במשפטים כמו לא מומלץ, וכדומה, אני בחרתי ברמדי כרונית, ובפוטנץ', (חוזק), עכשיו רציתי לדעת איך לקחת את הרמדי, כלומר כמה פעמים בשבוע, וכמה טיפות.

אתה יודע רמדי ופןטנץ, ורק כמה פעמים אתה לא יודע וצריך ייעוץ🙃 אני חושבת שאתה טועה מאד. בכא להיות על הצד הזהיר קח מנה אחת בלבד. בהצלחה עירית

מנהלי פורום הומאופתיה