מאוד מאוד אשמח למענה תימצתתי את המקרה שלי פרטי פרטים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

03/11/2023 | 19:14 | מאת: Lin

בבקשה מאוד אשמח למענה מנטורופתים או מי שמבין 🙏🙏🙏 אני נדבקתי בקורונה לפני שבועיים וחצי.. קיבלתי יחסית קל ב"ה, 4 ימים. מה שקרה זה שהיה לי גודש באף חזק מאוד מאוד מאוד למשך יומיים בהחלמה, חוש הריח קיים 50% נכון לכרגע, מה שמוזר מאוד הוא שאתמול בלילה חוש הריח היה 100% !!!! היום התעוררתי בבוקר והוא שוב 50%.. מריחה רק מקרוב.. הולך ובא, יש רגעים שהוא כמו מלפני הקורונה ואז נעלם שוב, לא מוזר? אני התחלתי לקחת שני כדורי אבץ פיקולינט כל יום ביחד אחרי האוכל פעם ביום, בנוסף בהפרדה של 3 שעות לוקחת פעמיים ביום החל מהיום חומצה אלפא אילואית 600 מ"ג כל יום פעמיים ביום. בנוסף אימוני ריח. שמנים אתריים, הבושם שלי, קרם הגוף שלי אותם אני מריחה מקרוב לאף. אני פוחדת מאוד מאוד. מאוד פוחדת כי קראתי על אנשים שנדבקו בקורונה באוגוסט 2020 בזנים הראשונים שעד עכשיו לא חזר להם הריח בכלל גם לא מקרוב. אני נדבקתי פעם ראשונה לפני שבועיים וחצי. יש סיכוי לפי הסיפור שלי שמצבי הפיך ויחזור לי חוש ריח מבלי להעלם כל הזמן?! 🙏🥺🙏🥺 שמעתי על משהו שנקרא סוג'וק אף.. יכול לעזור לדעתכם? 🙏🙏🙏

אני מאד ממליצה להגיע להומאופת או לנטורופת (שני מקצועות שונים) על מנת לקבל תשובות ופתרונות לבעיה. אין אפשרות אחראית לכך כאן. אני ממליצה לקרוא מה זה הומאופתיה ומה זה נטורופתיה ולהחליט לאיזה תחום עדיף לפנות. כל טוב עירית פרידמן

מנהלי פורום הומאופתיה