החמרה בתסמינים בתחילת טיפול הומאופתי בבלוטת התריס

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

06/09/2023 | 13:31 | מאת: דפנה

שלום וברכה, אני סובלת מתת פעילות בלוטת התריס שנגרמה ככל הנראה מהלידה שהייתה לפני כשנה+, היו לי סימפטומים של-חולשה מאד גדולה, עייפות, צרידות, עצירות, שיבוש במחזור, ירידה במצב רוח, ירידה בריכוז... במשך תקופה לקחתי יוטירוקס אך נהיתה לי פעילות יתר בלוטת התריס בעקבות לקיחת התרופה שכנראה הייתה במינון גבוה מידי. בהמלצת הרופא הפסקתי במיידית לקחת את היוטירוקס. ופניתי לטיפול הומופאתי, לפנ י5 ימים התחלתי בטיפול ההומופאתי אך נהיתה לי החמרה מאד גדולה בתסמינים , אתמול בלילה הייתי על סף עילפון יותר משלוש שעות, כל פעם שניסיתי מעט להתרומם הגוף שלי ממש צנח חזרה למיטה, הייתי חלושה ברמה קיצונית, סחרורים קיצוניים גם כן, לא יכולתי לזוז ולא להחזיק את עצמי, אני צרודה באופן חריג וכמעט לא יכולה לדבר. האם זאת תגובה נורמטיבית לטיפול ההומאופתי? והאם כדאי לשלב יחד עם הטיפול ההומאופתי את היוטירוקס?

בדיוק בשביל זה יש הומאופת שמטפל בך. הוא יכול להחליט למה קשורה ההתדרדרות במצב. להערכתי זה לא קשור להומאופתיה אלא לתיפקוד עולה ויורד של הבלוטה. חשוב להתייעץ עם רופא והומאופת. שנה טובה עירית פרידמן.

מנהלי פורום הומאופתיה