החמרה בתחושות שליליות וחרדות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

06/07/2023 | 15:05 | מאת: אדל

שלום, אני בת 42 ולפני כ - 5 חודשים התחלתי טיפול הומאופתי כשהסיבה העיקרית - חרדות ופוסט טראומה. הרמדי שקיבלתי השפיעה לטובה בפעם הראשונה שלקחתי והרגשתי יותר רגועה מלאת שמחה וצחוק. בפעם השניה שלקחתי לאחר כחודש, הרגשתי מצויין במשך חודש וחצי ללא התקפי חרדה והייתי מאושרת שהכל מאחוריי, אבל אז שוב החלה הדעיכה. לקחתי בפעם השלישית (כמובן לא על דעת עצמי אלא לפי הוראת המטפל), ותוך יומיים שוב הרגשתי מצויין אבל הדעיכה הגיעה מהר יחסית ואחרי שבועיים הרגשתי ממש רע. חרדות, פחדים, לילות ללא שינה, מחשבות כפייתיות נוראיות שאני לא מצליחה להשתחרר מהם, ופתאום אני לא מצליחה לראות שוב את האור כי אני רק בהתדרדרות. אני מתוסכלת ומיואשת כי ב 20 שנה האחרונות עברתי כל כך הרבה טיפולים מכל הסוגים הקיימים ושום דבר לא עזר לי באמת לפתור את הבעיה. הכל עוזר לי לזמן קצר וחוזר. אני כן מרגישה שאני בידיים טובות ומאוד מאמינה בהומאופתיה, אבל אולי המצב שלי קשה יחסית שגם הומאופתיה לא תעזור? האם מנסיונכם אכן היו מטופלים שהצליחו לשפר את איכות חייכם מבחינה נפשית?

בהחלט צפוי שינוי לטובה. ההתחלה רק מוכיחה של הומאופתיה יש יכולת לעזור לך. רבעי פגישה נוספת עם המטפל/ת ואל תאבדי תקווה. כל טוב עירית פרידמן

06/07/2023 | 18:43 | מאת: אדל

עירית יקרה, תודה רבה על העידוד! זה מפיח בי תקווה להמשך. :-)

מנהלי פורום הומאופתיה