הצעה לספר הומאופטי מקצועי

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

09/06/2023 | 01:18 | מאת: אביב

היי, לצערי אין לי מספיק כסף ללימודים הומאופטיים מקצועיים, הכוונה להיות ההומאופט של עצמך, ללא צורך בטיפול הומאופטי ע"י הומאופט אחר, ורציתי המלצה על ספר הומאופטי מקצועי שיכול להחליף לימודים בבית ספר להומאופטיה, כלומר ספר שמסביר איך לבחור פוטנץ' ודילול מתאים, רמדי שמתאימה, (מטריה מדיקה)..

יש המון ספרים בנושא הומאופתיה. אני לא מכירה ספר לטיפול עצמי. אני גם לא ממליצה על טיפול עצמי כי זה לא כ״כ עובד. מוזמן להתקשר ואסביר יותר לעומק. כל טוב עירית פרידמן

מנהלי פורום הומאופתיה