שרירן ברחם- התייעצות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

24/12/2022 | 14:28 | מאת: אור

היי, בבדיקה גניקולוגית התגלה כי הנני סובלת משרירן גדול המכסה כמעט את כל הרחם בגודל 7 ס״מ. מועמדת לניתוח, האם יש טעם לנסות טיפול הומאופתי לפני ניתוח או שבגודל כזה של שרירן מיותר? בת 29 רווקה ללא הריונות קודמים תודה

זה מאד תלוי בך ובגישה שלך לבריאות והחלמה. לא ניתן לתת כאן תשובה אחראית מבלי להכיר אותך קצת יותר. בכא רק לידיעתך יש טיפולים במיומה שאינם פולשניים. מה שנקרא ״ניתוח ללא סכין״ באמצעות אולטראסאונד ממוקד. כל טוב עירית פרידמן

מנהלי פורום הומאופתיה