חום לאחר טיפול כימיתרפי

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

27/09/2022 | 08:16 | מאת: שולמית

את הטיפול הראשון עברתי ביום רביעי האחרון לאחר כריתת שד חלקית והוצאת בלוטות לימפה. בערב החג התאשפזתי במיון כללי של איכילוב עם חום 38.4. הורדתי אותו באדויל אבל אחרי 8-9שעות חזר. בחנתיים יש לי כאבים מטיילים בכל העצמות. ההומיאפטית שלי המליצה על aconit ומיץ חמוציות. זה מה שאני עושה, אבל כנראה יקח זמן. בינתיים אקנה גם האנטיביוטיקה שקבלתי בבית החולים. איך לנהוג נכון?

את פועלת נכון. תמשיכי להיות בקשר רצוף עם ההומאופתית ותדווחי לה על כל סימפטום שעולה. הרבה בריאות

מנהלי פורום הומאופתיה