שיעול והזעה מרובה לאחר השינה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

28/06/2022 | 15:15 | מאת: אבא

בני בן 5, הוא בדר"כ לעמיתים קרובות מתקרר ומצטנן, אך בשבועות האחרונים, מצונן, ומזיע כשהולך לישון, באופן כזה שאני מחליף לו חולצה לאחר כ3 שעות שינה,כי היא ממש רטובה, לאחרונה הוא החל להשתעל בזמן השינה, באופן שמפריע לו לישון, האם נכון לתת לו תכשיר צמחים להקלה על השיעול לפני השינה?

נכון לתת לו כל דבר שיעזור לו. ורק לידיעתך-הומאופתיה איננה תמציות צמחים אלא התאמה של תרופה הומאופתית מדויקת לילד. ממליצה על טיפול הומאופתי עי מומחה. כל טוב עירית פרידמן

מנהלי פורום הומאופתיה