HYOS רמדי לילד ריאקציה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

26/04/2022 | 12:47 | מאת: שרה

היי, לילד שלי נתנו 6 טיפות מהרמדי HYOS לפני כחודש הרמדי עשתה בהתחלה תופעות מוזרות ולאחר כשבוע היה שיפור גם מבחינת ההיפראקטיביות וגם מבחינת ההבנה והדיבור של הילד כעת קיבל שוב מהרמדי 6 טיפול בכפית עם מים ויש עכשיו תופעות לוואי שוב של היפראקטיביות יתר ושיבוש במענה על שאלות וכאילו הוא לא יכול לשבת לרגע . יכולה להיות שוב ריאקציה כזו במנה שניה? עצם העובדה שיש ריאקציה זה אומר שהרמדי עובדת?

זאת כנראה ריאקציה וזה סימן טוב. ממליצה מאד לעדכן את ההומאופת להתייעץ איתו ולשאול כל שאלה שעולה. כל טוב עירית פרידמן

מנהלי פורום הומאופתיה