נוטל תרופות פסיכאטריות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

12/04/2022 | 20:06 | מאת: אייל

שלום !! ברקע הפרעות נפשיות מטופל בתרופות בעבר ניסיתי טיפולים אצל הומאופת ללא שינוי אשמח לדעת האם יש לי במה לתלות תקווה ? תודה

שלום הומאופתיה יכולה לעזור בהקלה על בעיות נפשיות. מציעה לפנות להומאופת אחר או גישה הומאופתית שונה. כל טוב עירית פרידמן

13/04/2022 | 16:41 | מאת: אייל

שלום !! לא הבנתי תגובתך ולמה את מתכוינת טיפול שונה ? ושאלה בסיסית יש לי במה להיאחז והאם יש לי תקווה לקבל מזור או שיפור כלשהו ? תודה

17/04/2022 | 17:14 | מאת: אייל

שלום ואשמח לתגובה ... האם כדאיי לי להתחיל עם טיפול הומאופתי?? גם סובל מעצירויןת ולעיתים קושי במתןן קיבה . אשמח לעזרה תודה

כהומאופתית אני מאד מאמינה שטיפול הומאופתי מדויק יכול לעזור. כמו בכל תחום טיפולי יש מטפלים שונים ודרכים מגוונות למצוא את הטיפול שיעזור. לכן המלצתי לחשוב על החלפת מטפל או גישה. רצוי להתאזר בסבלנות להיות בקשר עם מטפל ולעקוב באופן שוטף. חג שמח עירית פרידמן

19/04/2022 | 15:33 | מאת: אייל

שוב שלום!!!! עד כמה אני אצליח להרגיש טוב .. ??כי יש לי מגוון בעיות אלו ואחרות...תודה

אני לא נביאה ולא בת של נביא. הלואי והייתי יכולה להגיד מה יהיה… ברפואה אין לדעת. כל טוב עירית פרידמן

מנהלי פורום הומאופתיה