כאבי גב (תחתון) כרוניים מזה למעלה מעשור.

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

24/02/2022 | 17:48 | מאת: עמי

שלום לכל חברי הפורום הנכבדים. מעל כעשור אני סובל מכאבי גב תחתון כרוניים. עברתי דיקור, טיפול תרופתי להקלה על כאבים, פיזיוטרפיה והכוונה של תרגולים למתיחת שרירים ורצועות אולם המצב לא משתפר אלא מחמיר עד כדי הגבלה משתקת בתנועה (סיבוב לצדדים של פלג גוף עליון, התכופפות). המצב נע בין כאבים קבועיים להגבלה רצינית בתנועה. כיצד דרך "עיני/תורת ההומאופתיה" ניתן לעזור לי בהקלה עד לסילוק כאב לחלוטין. תודה מראש.

שלום אין דרך טובה לענות כאן תשובה אחראית. לנוכח העובדה שאתה סובל שנים וטיפולים טובים לא הצליחו להפחית את הסבל יש צורך לחשוב ״מחוץ לקופסא״ ולנסות למצוא פתרון שיכלול מקבץ טיפולים שיכולים להביא הקלה. כדאי לקבוע פגישת ייעוץ עם הומאופת ולחשוב יחד מה הטיפול המיטבי. כל טוב עירית פרידמן

מנהלי פורום הומאופתיה