טיפות הומופאתיות לאטופיק דרמטסיס

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

02/10/2021 | 08:23 | מאת: נגה

הבן שלי בן 5 ולפני שנה החל לסבול מאטופיק דרמטסיס.הטיפול הקונבנציונלי לא עוזר לטווח ארוך (סטרואידים וכו). ניתנו לנו טיפות הומופאתייות שמכילות graphites homdr, pdorinoheel ,galium, caustocum אלכוהול ועוד רכיבים נוספים.. 1. האם יכולות להיות תופעות לוואי בצריכה של זה? החל מחמורות ועד קלות? 2. הטיפות ניתנו לפני שנה עם תוקף לשנה כל עוד הבקבוק סגור. הן בתוקף עד נובמבר השנה..2021..הבקבוק סגור..האם מותר להתחיל להשתמש בהן עם התוקף הנותר של חודשיים ( לא נראה שמשהו התאדה או השתנה במרקם) 3. האם מותר להשתמש בטיפות הללו גם אחרי נובמבר לעוד מספר חודשים? תודה רבה

שלום באופן כללי תרופות הומאופתיות מחזיקות סמן רב מעבר למה שכתוב על האריזה. יחד עם זה מכיוון שעבר זמן מאז שנרשם לך הטיפול אני מציעה להתייעץ עם ההומאופת המטפל. כל טוב עירית פרידמן

מנהלי פורום הומאופתיה