רמדי לבעיות שונה -יחידי

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

25/06/2021 | 17:57 | מאת: רן

החלתי לקחת רמדי שקיבלתי מהומפאט קלאסי לפני מספר חודשים . לאחרונה התעוררה אצלי בעיית נדודי שינה , והוא כתב לי רמדי לטובת עניין השינה שיש לקחתו בלילה לפני השינה. שאלתי האם נהוג לתת רק רמדי אחד ואז זה אומר שעלי לקחת רק את זה ולהפסיק את הקודם שאותו לקחתי בבוקר.

בהומאופתיה יש אסכולות שונות. עפ״י ההומאופתיה הקלאסית יש לקחת רמדי אחת בעל זמן נתון. ההומאופתיה הצרפתית בעד ריבוי רמדיס עפ״י הצורך. אני ממליצה לך להתייעץ עם ההומאופת ולפעול עפ״י הנחיותיו. כל טוב ובריאות עירית פרידמן

מנהלי פורום הומאופתיה