פפילומה תוספי תזונה שיעזרו

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

12/05/2021 | 13:00 | מאת: אני

שלום, כבר שנה וחצי יש לי את וירוס הפפילומה ולאחרונה שיניתי מאוד את התזונה כדי לעזור לגוף , הייתי רוצה לשאול איזה תוספי תזונה אתם ממליצים לקחת כדי לחזק מערכת החיסון במטרה לנקות את הנגיף? תודה

הומאופתיה לא מתרכזת בתזונה. אם את מעונינת בטיפול שעוזר הומאופתיה יכולה להיות דרך טובה עבורך. כל טוב עירית פרידמן

14/05/2021 | 09:27 | מאת: אני

שלום דר' , אשמח לדעת איך ניתן לרפא את הגוף מהנגיף ? האם הטיפול מלווה בצמחי מרפה בבקשה תני לי כיוון .

מדובר בהתאמה של תרופה הומאופתית לאדם החולה. קראי קצת על הומאופתיה בגוגל ואם יהיו לך עוד שאלות אשמח לענות. על טוב וחג שמח עירית פרידמן

מנהלי פורום הומאופתיה