היםרקום הומפתיה מודרנית

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

08/12/2020 | 22:00 | מאת: יוכי

שלום רב אני משתמשת בהומפתיה מודרנית כולל היפרקום האם יש תופעות לוואי ? אני מרגישה עצבנית האם היפרקום גורם לעצבנות ? תודה יוכי

אני מציעה וממליצה בכל לב לטפל בהומאופתיה קלאסית אצל הומאופת מומחה. אם כרגע את בטיפול אני ממליצה להתייעץ עם המטפל. אני מניחה שהיית עצבנית עוד לפני ההיפריקום ומשום כך את נוטלת אותו. אם לא חל שינוי במצב כדאי להפסיק וכאמור, להתייעץ עם מי שמכיר אותך ואת מצבך. כל טוב עירית פרידמן-הומאופתית

21/05/2021 | 13:43 | מאת: יוכי

תודה על התשובה שאני אומרת למטפל על עצבנות הוא אומר לי להעלות את הטיפות .אני ממשיכה כי זה עוזר לי לשלפוחית רגיזה ואני ישנה טוב.עלי לציין כי אני מאד עייפה.... שאלתי יכול לקרות שהמוצר לא מתאים ויש אי התאמה למוצר.... כי כולם אומרים שאין תופעות לוואי בתודה תמיד יוכי

21/05/2021 | 15:43 | מאת: עירית פרידמן

שלום אם לפני ההיפריקום הרגשת אחרת אז יש מצב שנגרמה לך החמרה. תמיד צריך להתייעץ עם הומאופת בקשר לאופן הנטילה. כל טוב עירית פרידמן

מנהלי פורום הומאופתיה