חיסונים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

20/07/2000 | 01:11 | מאת: דיןדין

מהי השקתך לגבי מתן חיסונים. האם יש חיסונים שניתן לוותר עליהם ? האם לפי עקורנות ההומופטיה יש תינוקות שמסוכן יותר לחסן ? בני בן שבעה חודשים, הוא קיבל את כל החיסונים עד גיל 4 חודשים. בעקבות הרצאה ששמעתי וגם משיחות עם חברות, החלו התהיות והלבטים הקשים. אשמח לקבל את תגובתך. תודה דנה

25/07/2000 | 11:17 | מאת: עזרא מילוא

דין דין שלום ! אני מההומיאופתים שבאים מן הרפואה ולכן אני גם יותר "שפוי",לכן אני בעד החיסונים אף על פי כל החסימות האנרגטיות שיכולות להיווצר בעקבות. עזרא מילוא.

מנהלי פורום הומאופתיה