פטריות שמש..........

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

07/07/2020 | 18:45 | מאת: שירה

היי:) אחרי סופש בצפון כולל שהייה בשמש בבריכה יצאו לי בכתפיים פטריות שמש קטנות בצבע לבן. קיבלתי מהרופא שמפו סיבוסל ומשחה אבל עבר שבוע וחצי ולא רק שאין שיפור אלא גם נהייתה לי כמות יותר גדולה ממה שהיה..יש משהו טבעי שיכול לעזור ולשפר את המצב?

שלום יש דרכים לסייע אבל קשה דרך מענה אינטרנטי. רשמי לי מהיכן את. אולי אוכל לעזור. או קבעי פגישה עם הומאופת שרשום באתר האגודה להומאופתיה קלאסית. כל טוב עירית פרידמן

מנהלי פורום הומאופתיה