יש לי בעיה מוזרה ומצחיקה, בדרך כלל שיש לי גזים הם בלי ריח, בשבועיים ה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

25/05/2020 | 07:14 | מאת: סרגיי נועם

יש לי בעיה מוזרה ומצחיקה, בדרך כלל שיש לי גזים הם בלי ריח, בשבועיים האחרונים כל איזה יומיים שלשה יש לי בין 100-150 נאדים ביום, עם ריח של פחם חריף, אין לי כאבים ואין כלום רק גזים, השאלה האם זה מסמל על בעיה כלשהי? או שזה פשוט משהו שיחלוף?

אין לי תשובה לשאלתך. על פי הפרטים שנתת יכולות להיות לכך סיבות אחדות. כשמגיע אלי מטופל אני יושבת איתו כשעתיים כדי להבין מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה בדרך הומאופתית. אם תבחר בדרך הזאת תוכל להפטר מהבעיה במהירות וללא תופעות לווי. כל טוב עירית פרידמן-הומאופתית

מנהלי פורום הומאופתיה