הומפתיה מודרנית עבור שלפוחית רגיזה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

30/04/2020 | 16:07 | מאת: יוכי

נטלתי 3 שנים הומפתיה מודרנית 10 טיפות בוקר וערב... על כל מקרה היו גם לפעמים עצבנות ולאחרונה גם חרדה אני נוטלת ליתיום נאמר לי לא לקחת ביחד את התרופות..וכך עשיתי. לאחרונה המליצו לי להעלות את הטיפות - וכך הרמה של הליתיום עלתה למרות שזה חיובי ואין נזק לכליות - אני נוטלת גם תכשיר לשלפוחית רגיזה לאחרונה חזר לי תסמינים של השלפוחית רגיזה..אני פשוט לא מבינה ...שלוש שנים זה היה בסדר עלי לציין כי אני במתח לאחרונה -הומפת אמר שיש אינטרקציה בין השנים -אני מבינה שזה רק לאחר העלאת טיפות זה השתנה... בתודה יוכי

לא ברור לי מה השאלה. בכל מקרה אם את מטופלת אצל הומאופת כדאי להתייעץ איתו. ואם לא, כדאי מאד לראות הומאופת שיתאים לך את הטיפול בצורה מיטבית. כל טוב עירית פרידמן

מנהלי פורום הומאופתיה