-פטרת כרונית במפשעה-

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

14/10/2019 | 00:56 | מאת: ABC

שלום, אני בן 34, מטופל בציפרלקס. סובל מזה שנים בפטרת במפשעה. ניסיתי כמעט כל קרם אנטי פטרייטי עם/ללא סטרואידים. הפיטריה חולפת ולאחר כשבועיים חוזרת שוב. איך יוצאים מהמעגל הזה? יש פתרון הומאופתי?

שלום פטרת היא תמיד בעיה עקשנית שצריך סבלנות בשבילה. הומאופתיה יכולה לעזור אבל כמו שכתבתי, לא פיתרון קסם מהיר. כהומאופתית אני נוהגת לייעץ לכל מי שלא קבל פיתרון ברפואה המערבית לבחור בהומאופתיה כי יש לה פתרונות רבים לבעיות שהרפואה המערבית עומדת חסרת אונים מולם. פטרת היא אחד מאלה. מציעה לך למצוא הומאופת/ית קלאסי/ת באזור מגוריך ולטפל באופן ממושך. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה