הומאופתיה ודיקור סיני

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

16/09/2019 | 15:33 | מאת: אניס

היי,אני סובלת מדלקת מפרקים ומטופלת בסטרואידים ופלקוויניל,היום התחלתי טיפול הומאופתיה ומחר דיקור,העניין הוא שאני כמעט ולא סובלת בכלל מהכאבים הבעיה שלי היא כמות התרופות הגבוה לטווח הארוך. שאלתי היא איזה שינוי אני אמורה לראות מהטיפות שאקבל והדיקור ? מעבר לפן הפיזי .. תודה לך

אני מציעה לך לשאול את השאלה את המטפלים אליהם תגיעי. אני באופן אישי ממליצה לא להתחיל שני טיפולים בוזמנית. כל טוב עירית

16/09/2019 | 22:49 | מאת: אניס

היי מדוע את ממליצה לא להתחיל טיפולים יחד? ושבוע הפרש זה בסדר?

מנהלי פורום הומאופתיה