מיומה 7 סמ ודימומים מאסיביים בזמן ווסת

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

20/07/2019 | 18:52 | מאת: רונה

שלום רב, בת 50, מחזור סדיר. מיומה 7 סמ. דימומים מאסיביים בזמן וסת שנמשכים כ 5 ימים. אנמיה 8.3 ופרטין נמוך 2.9! האם להומיאופטיה יש פתרון למיומה ודימומים? מה משך הטיפול?

שלום רונה הטיפול המומלץ למי ומה צריך להיות משולב. ראשית להסיר את ה מיומה אפשרי היום בעזרת אולטראסאונד ממוקד-טיפול קל יחסית. בהמשך רצוי טיפול הומאופתי כדי שהמיומה לא תחזור והמצב הבריאותי יתוחזק טוב יותר. כל טוב עירית פרידמן

21/07/2019 | 10:32 | מאת: רונה

תודה רבה על המענה האם הומיאופתיה כטיפול יחיד יכול לעזור במצב של מיומה 7 סמ ודימומים מאסיביים בזמן ווסת?

מנהלי פורום הומאופתיה