כדורים יש קשר בין נטילת הכדורים הלבנים למחזור

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

18/07/2019 | 09:45 | מאת: חבצלת

שלום, אני בת 47.5. ביקרתי אצל הומאופתית כיוון שיש לי אדמומיות ופצעונים (רוזיצאה) בפנים. היא נתנה לי כדורים לבנים קטנים שאותם אני לוקחת כבר שבועיים. לפני 4 חודשים המחזור החודשי הפסיק. היום,שבועיים אחרי תחילת השימוש בכדורים הופיע מחזור. האם יכול להיות שהמחזור חזר עקב נטילת בכדורים הלבנים האלו? ושאלה נוספת האם אני יכולה להפסיק את השימוש בהם על דעת עצמי? תודה רבה.

ההומאופת שמטפל בך יכול לענות הכי טוב לשאלות שלך כי הוא מכיר את המקרה הרבה יותר טוב ממני וגם יודע איזה רמדי קיבלת. מאד מומלץ להיות איתו בקשר ולדווח על התפתחויות. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה