הזעה בכפות הידיים והרגליים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

12/07/2019 | 18:02 | מאת: גל

היי, אני בן 28, סובל מזה 10 שנים בהזעה בכפות הידיים והרגליים. בשנים האחרונות משתמש במכשיר חשמלי של יונים חשמליים (דריוניק), נותן טיפול נקודתי, שנדרש לחזור עליו כל הזמן ע"מ לקבל כפות יבשות. לרופאים אין פתרון לנושא מעבר למשחות מייבשות ואני מחפש בכיוון הרפואה האלטרנטיבית/הומאופתייה. אשמח לשמוע האם יש פיתרון בתחום זה?

ראיתי לזה פתרונות בטיפול הומאופתי מדויק. ידוע שלרפואה אין פיתרון לבעיה. כל טוב עירית פרידמן

מנהלי פורום הומאופתיה