הומאפטיה לטיפול בבעיות עור

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

18/04/2019 | 17:50 | מאת: רונן

שלום רב האם טיפול הומאפטי יעיל לבעיות עור סבוכות מסוג דרמטיטסס? תחושות גרד גירוי יובש ? כי לפני המון שנים בטיפול עינים אחרי חצי שנה ומספר רמריס דבר לא השתפר בכלל.אני סובל מהבעיה בעור כבר חצי שנה עקב אלרגיה לחומר חיטוי מה מומלץ?

הומאופתיה יכולה לתת מענה מצוין לבעיות עור. הבעיה היא הסבלנות. לפעמים צריך אורך רוח כדי לפתור דברים והרבה פעמים זה קורה כמו קסם. וכמובן להפסיק את השימוש בחומרים שגורמים נזק. כל טוב וחג שמח עירית פרידמן

מנהלי פורום הומאופתיה