b12

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

17/07/2000 | 21:50 | מאת: קרן

שלום , אני אנמית וחסר לי ויטמין B12. לפני מספר חודשים קיבלתי זריקות (bedodka)של הויטמין ואכן הרגשתי השתפרה.(פחות חולשה, בפרט). אך בבדיקת דם שערכתי מספר שבועות אח"כ התברר שרמת הויטמין עדיין נמוכה מאוד. כעת אני לוקחת פעם ביום טבלית מציצה של הויטמין ( של חברת kal ). האם הטבליות מומלצות? מה עוד ניתןלעשות כדי להעלות את רמת הויטמין?

18/07/2000 | 15:39 | מאת: עזרא מילוא

קרן שלום ! השאלה לא מתחום ההומיאופתיה ,אבל בכל זאת המלצתי לקחת ויטמין b12 של חברת סולגאר 1000 מיקרוגרם. לאחר חודשיים לערוך שוב בדיקות דם. בנוסף עליך לבדוק היטב את תזונתך ולראות אם המזון שאת אוכלת מכיל את הויטמינים והמינרלים הדרושים.(האם את אוכלת מספיק בשר,שהוא מקור חשוב של הויטמין) עזרא.

20/07/2000 | 23:53 | מאת: קרן

עזרא שלום, תודה על תשובתך. האם חברת kal פחות מומלצת מסולגאר? תוסף הויטמין של החברה הראשונה מכיל 2000 מ"ג לכן הומלץ לי יותר משל סולגאר.

מנהלי פורום הומאופתיה