הומאופטיה ודיקור סיני

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

13/12/2018 | 21:10 | מאת: עינת

אני מטופלת מזה מספר חודשים בדיקור סיני (בנושא פוריות) ומעוניינת לשלב במקביל טיפול הומאופתי (הייתי בתשאול והומלץ לי על רמדי מסוג פלטינה) האם ניתן לשלב דיקור סיני ביחד עם הומאופתיה? האם יש סיכוי שהטיפול ההומאופתי ינגוד/יסתור/ ישפיע על הדיקור? אשמח לשמוע את דעתך...תודה רבה! :)

אין שום מניעה לטפל במקביל בדיקור וב הומאופתיה. חשוב מאד ליידע את המטפלים ולקבל את הסכמתם (לא כולם חושבים כמוני).... בהצלחה עירית פרידמן- הומאופתית

מנהלי פורום הומאופתיה