הרגשה כללית רעה...

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

17/07/2000 | 11:19 | מאת: ז. מיכל

מר עזרא מילוא א.נ בתקופה האחרונה אני מרגישה שלא כרגיל: כאבי ראש שחוזרים ושבים כמעט כל יום,כאבי פרקים, גב ורגלים בלתי מוסברים,מצבי רוח משתנים, עצבנות, רגשנות יתר, השמנה שאינה נובעת מאכילת יתר (יותר התנפחות מאשר השמנה), עייפות בלתי מוסברת כבר בתחילת היום, קיבה עצבנית שמאלצת אותי לקום גם באמצע הלילה ועוד תופעות בלתי מוסברות. הדבר נמשך כבר קרוב לחודש וחצי והייתי רוצה לדעת אם יש ביכולתך לאבחן את התופעה או להפנות אותי למישהו שיוכל לעזור.המצב באמת לא נוח מאחר ואני אמא צעירה (בת 21) לילד בן 11 חודש שקמה בלילה גם ככה ועובדת במשך היום והייתי רוצה לפתור את הבעיה. הייתי רוצה להוסיף ולציין שלפני כשלושה חודשים ביקרתי אצל רופאה שערכה לי ב.דם שקבעה חריגה גבולית בבלוטת התריס ורשמה לי כדורים שאיני זוכרת כרגע את שמם אבל תפקידם היה להסדיר את הבעיה ולמנוע את ההתנפחות הבלתי מוסברת.הכדורים הללו לא עזרו כל כך ואני נמצאת במצב של חוסר אונים ובלבול. בברכה ותודה רבה מראש מיכל

17/07/2000 | 12:55 | מאת: צוף

מיכל שלום עצתי לך, לערוך בדיקות דם מקיפות

18/07/2000 | 15:51 | מאת: עזרא מילוא

מיכל שלום! הבעיה שלך נשמעת פתירה ובהחלט נפוצה בקרב יולדות(גם אפ התופעות החלו חצי שנה לאחר הלידה).את יכולה לפנות לכל הומיאופת מוסמך או אלי דרך האתר. עזרא.http://www.drugstore.co.il

מנהלי פורום הומאופתיה