כללי

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

27/08/2000 | 23:59 | מאת: יעל

שלום רב רציתי לשאול באילו כלים משתמשים לאבחון בהומאופתיה? איך ניתן לדעת שהטיפול הסתיים ופתרת את הבעיה מהשורש?

28/08/2000 | 22:57 | מאת: שלומי

ערב טוב, ואהו... אנחנו מתלבטים בזה כבר שנים... עכשיו ברצינות.. ההומאופתיה רואה קשר הדוק בין כל חלקי הגוף והנפש, ולכן הטיפול מתמקד באדם החולה ולא רק בסילוק הסימפטום. הכלים הם האינפורמציה אשר אנחנו מקבלים מהחולה או מכל אחד אחר אשר יכול לתת לנו אותה בצורה המדויקת ביותר. מטרתנו היא לטפל ולהסיר את שורש הבעיה - התשובה לשאלתך השניה היא ע"י אבחנה בשינוי בכל המכלול של האדם הן הפיזי והן האמוציונלי-מנטלי. לעיתים לא ניתן לטפל בשורש הבעיה אך ניתן לעזור בכל הרמות בכדי לאפשר המשך קיום בהרמוניה של האורגניזם. מקווה שמעט הצלחתי להעביר, אני כאן אם יהיו עוד שאלות שלומי

מנהלי פורום הומאופתיה