שימוש בצמח הממליס לטחורים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

02/09/2018 | 14:39 | מאת: roni

שלום רב אני סובל מס ימים מבעיית טחורים לא נעימים זה מגרד או צורב קניתי גם משחה של ד"ר אלטמן בשם הממליס אמרו לי זה יעיל לבעיית טחורים מה מקור הצמח ועד כמה הוא יעיל לטחורים?

המשחה והצמח יעילים מאד לטחורים. אתה יכול להשתמש בזה ללא חשש. ההממליס הוא עץ הגדל בצפון אמריקה ובשרף שלו משתמשים לטיפול בזיהומי עור. הוא בעל יכולת לכווץ ולכן מתאים לטחורים. למידע נוסף אני בטוחה שגוגל יספק לינקים. כל טוב ושנה טובה עירית פרידמן

מנהלי פורום הומאופתיה