הפרעות פיסיות ונפשיות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

17/07/2000 | 09:44 | מאת: .ש.כ

שלום רב. אני מודה מראש על התייחסותך לפניה המפורטת. אני גבר באמצע שנות הארבעים במהלך השנים האחרונות סבלתי מעורף נוקשה ,אי שווי משקל קל,רגישות לחום,ומדי פעם כעין חוסר פעימה אחת.טיפלתי בעזרת רפלקסולוגיה ודיקור ,כאשר האבחנה הבסיסית פתיחת חסימות,בכל פעם הייתה הקלה לתקופה מה. כל התופעות משותפות גם לאבי בזמן הזה כיום הוא מטופל בתרופות. במרץ 1999 ,החלו תופעות של כעין שיתוק מלווה בחרדה של נפילה ,עלפון, ומוות.בדיקות שערכתי לא מצאו כל ממצא פתולוגי,קיבלתי כדורי קלונס ,ולאחר זמן קצר חידשתי טיפול רפלקסולוגיה ופרחי באך,וכן התחלתי באנליזה,לאחר הקלה זמנית החמירו התופעות, וכללו תשישות ,פחד לנהוג, להיות לבד לעיתים פחד להרדם,וחום תמידי בראש.בקיץ התחלתי טיפול אצל רופא בצמחים סינים ודיקור ,באשר האבחנה כבד לא מתפקד כראוי. שיפרו דרמתי ושוב לאחר כמה חודשים נסיגה,אז אימצתי טיפול תרופתי שלאחר התאמה החל לעזור ,המצב היה סביר ואז החלו,ריקנות בקנה נשימה, גירודים ועקצוצים,המשכתי לקחת כדור זנקס מדי פעם וגם כדורים נגד אלרגיה. תזונאית קבעה שסוגי מזון מסיום מחלישות אותי,ערכתי את הדיאטה ושוב חל שיפור מה לאחרונה ,יש לי התקפה קבועה,של גירודים שרירים נוקשים, בבוקר ורק כדורים מרגיעים את המצב. את הרגישות לחום ניסתי לשפר בעזרת שחיה שעזרה לזמן מועט. שאלתי: לא חסכתי בלימוד ושיפור מודעות,כמו תזונה הפחת כעס (כבד),פיוס עם הסביבה,תנועה ,בכל שיטה הושגה התקדמות ,אך היה זה המטפל שבעצם הרים ידיו,אני רואה את המצב כשינוי אלים בגופי שהמרכז של החולשה עובר כל פעם לאיבר אחר. אין לי ספק שיש משהו שיכול לתת פתרון שלם למצבי.אני אדם פעיל מאד רעב לחיים ואופטימי . האם תוכל לאפיין את השילוב הנפשי פיסי הזה ,והאם מניסיונך תוכל לעזור לי,חשוב לי לדעת בדיוק מה קורה ואיני חוסך ללמוד מה שצריך, אני מקבל את שקורה ,אולם כל התקף לא צפוי מביא דקות של חרדה ואי נעימות בכל התפקוד שלי בבית בעבודה ובחברה. אני שוב מודה לכל תשומת לבך לסיפור שגוללתי.ומחכה ללמוד את תשובתך . תודה רבה מראש כל הכל.

18/07/2000 | 15:33 | מאת: עזרא מילוא

אדון נכבד ! המקרה שלך נראה כמקרה שמחויב להפנות לטיפול הומיאופתי.ונראה גם שיש הרבה בשר במקרה.אנא פנה להומיאופת מוסמך. עזרא.

מנהלי פורום הומאופתיה