LATH12 ילד בן 10 מה הרכיבים למה מיועד?

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

27/05/2018 | 16:10 | מאת: ARENA

שלום רב אני חדשה בתחום אשמח לקבל פרטים מהו מרכיב של רמדי LATH12 , על מה זה עובד בדיוק-מה היעוד של המרכיב מיועד לילד בן 10 תודה רבה

שלום באופן כללי כל הרמדיס ההומאופתיות מדוללות לרמה שאין בהן חומרים כימיים אלא יכולת אנרגיתית בלבד. לכן לא נכון לדבר בהומאופתיה במונחים כמו ״רכיבים״. הרמדי הזאת מוצאה מעולם החי והיא יכולה להתאים בין היתר לילדים היפר אקטיביים. הכי נבון ומדויק יהיה לדבר על זה עם ההומאופת שהתאים לכם את הרמדי. כל טוב עירית פרידמן

מנהלי פורום הומאופתיה