הומאופת/ית בירושלים לטיפול במצבים נפשיים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

01/05/2018 | 22:29 | מאת: ליז

הי, בן 25 נכה צהל מיחידה מובחרת, נוטל פארפאנן ודקינט ( לתופעות לואי) שלא מספיק עוזר. סובל מבעיות נפשיות. מחפשים מטפל תותח שירים אותו, ייתן לו שמחה, תקווה, אנרגיה לחיים, יטפל בבעיות השינה ויחזיר לאיזון . אנחנו חולמים על מטפל/ת שתצליח לזכות באמונו ובשיתוף פעולה ישנו את המצב.

שלום ליז את מתארת בעיה מאד מורכבת שלא בטוח שניתן לתת לה מענה כאן. השאלה הראשונה והקריטית להמשך היא האם הבחור רוצה בטיפול? ואם כן, מה מתאים לו? דיבור, ציור, הומאופתיה, דיקור וכו. האפשרויות מרובות אבל רק הוא יכול לקבוע אם הטיפול ימומש. את מוזמנת להתקשר אלי ויחד נוכל אולי להצביע על כיוון להמשך. כל טוב עירית פרידמן 0523915183

מנהלי פורום הומאופתיה