ליקופדיום טיפות 10 פעמים פעמיים ביום

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

27/02/2018 | 20:49 | מאת: דניאל

היי אני שנים סובל מחרדות ופחדים ולקחתי טיפול תרופתי שעזר . ולפעמים לא עזר. התחלתי טיפול הומאופתיה בטיפות ליקופודיום רציתי לדעת לאחר כמה זמן זה מתחיל להשפיע? ואיך התרופה הזאת? אם היא טובה לפי שיחה עם הרופא שהתאים לי אותה ולפי התופעות התרופה מתאימה לי בול

שלום דניאל נראה שהותאמה חל רמדי טובה. אחרי חודש כדאי להפגש עם ההומאופת כדי לעקוב אחר השינויים. חודש הוא פרק זמן סביר להרגיש בשינוי. כל טוב עירית פרידמן

28/02/2018 | 14:29 | מאת: דניאל

תודה..האם רמדי ליקופדיום טובה למקרים של חרדות ופחדים???

08/10/2018 | 19:35 | מאת: דניאלה

היי דניאל רציתי לדעת אם זה עזר לך בסוף

מנהלי פורום הומאופתיה